Klara, färdiga, gå..!

... och julen varar än till påska =)

Kategori: Allmänt

Nja nästan i alla fall, hihi!

Ikväll blir det julmys med tjejerna och julklappar ska utbytas. Är bara hemma en svängom efter jobb och en runda på stan sen sticker jag in till Helsingborg. Ska bli supermysigt att träffas alla fyra nu när Em är hemma från Paris igen =)

Bara en arbetsdag kvar i veckan, jäkligt nice faktiskt! Men sen blir det plugg... och plugg, och plugg! Hmm traaadigt som tusan men snart blir det lite ledighet när vi ska upp till släkten och träffa lillkusinen (eller ja, enda kusinen) som äntligen kommit, hihi!

God fortsättning... redan?

Kategori: Allmänt

Jag har funderat på en sak...

När man stöter ihop med gamla bekandta; arbetsmarater och kursare, så möts man av ett väl så trevligt: "God fortsättning". Jo, tack det samma, men vad menar man egentligen? Jag har alltid trott att man med god fortsättning menar "God fortsättning - på det nyår året".

Säger man verkligen god fortsättning redan nu? Och vad menar man då? God fortsättning på det gamla året? God fortsättning på julen? Eller kanske god fortsättning på mellandagsrean?

Hmm, kanske kan nån smart mänska där ute bringa klarhet i mina funderingar?

Puss på er!

... hade jag en blogg en gång i tiden?

Kategori: Allmänt

Jotack, visst var det längesedan jag skrev! Ändringar på det, javisst!

Julen lider mot sitt slut, och så gör också 2009. Ett underbart år på många sätt men också stressigt. Dagen tillägnar jag skolarbete, tradigt men måste göras. Två nlämningar ska in i början av Januari och jobb ska jag också hinna med. Lika bra att sätta fart så att det blir avklarat snarast...