Klara, färdiga, gå..!

Landskronabo på riktigt!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag ääääntligen på plats i nya lägenheten!!
En gardinsstång på inköpslistan och sen är jag nöjd...

Nja lite tavlor och så ska ju också upp, men ändå!!

Lite sorgligt är det att dagen efter jag flyttar så börjar vårt nya schema i skola där vi börjar kl 08.00 varje dag?! Hahaha, vilken otur! Men jag skiter i vilket, nu har jag mina lägenhet och är sååå HAPPY!!

Seven days...

Kategori: Allmänt

Var precis och mätte lite i nya lägenheten!! Nedräkningen från 10 dagar började idag, men hoppade snabbt till 7. De som bor där nu skulle flytta redan på lördag så om exakt en vecka blir det flyttdags för min del.

Iiiihhh vad jag LÄNGTAR =)

... och mitt hjärta stannar varje gång...

Kategori: Allmänt

Erik Satie - Gnossienne no 1



Den gör det svårt att hålla tårarna tillbaka...

Extreme make over...

Kategori: Allmänt

... eller nja, kanske inte! Men lugg har jag fått, och ny vårjacka har jag införskaffat =)

Igår blev det Temple i Helsingborg. Mycket trevligt måste jag säga. Sjukt segt att gå upp idag dock, men det var bara att släpa sig upp, släpa sig till Irena och hämta grejer, släpa sig till tåget... och så hem för att plugga!! Men nu börjar jag i alla fall komma nån vart med mitt lilla paper.

Foucault is the shit, hihi =)

Och snart ska jag flytta. Jag måste säga det minst tre gånger per dag för att mentalt förberede mig och inse att det faktiskt är sant. Första dagen ska jag ta ett lååångt bad med skum och allt i mitt badkar. Som jag saknar badkar... Och inföyttningsfest blir det den 4:e, weiii!!

I've been travelin' on this road too long...

Kategori: Allmänt

... the old me's dead and gone!

Var äntligen i simhallen igen, nyttigt har jag också ätit. Frågan är dock om jag lyckas gå ner de fem kilona som jag planerade att gå ner innan jag flyttar? Då får det allt bli tre hårda veckor, men det är det värta... Självkontroll, javisst =)

3 veckor kvar...

Kategori: Allmänt

Nu är det bara lite mer än tre veckor till stora-flyttar-dagen! Idag rensade jag ut garderoben och packade allt jag inte kommer använda innan dess. Porslinet åkte också ner så nu börjar lägenheten sakta men säkert fyllas med lådor. Det är det som är det största problemet när man ska flytta från en liten lägenhet, det ser ut som skit redan 100 år innan det är dags att ge sig av...

... men det gör inget! Jag längtar till flytten och störs inte av att bli påmind av den. Sålänge jag inte snubblar över lådorna så får dom gärna va där!!

Tankar...

Kategori: Allmänt

Ibland känns livet hårt, men det betyder inte att gräset skulle va grönare på andra sidan. Man får helt enkelt glädja sig åt det lilla som livet har att bjuda på och lyfta på mungiporna varje chans man får. Inte får man glömma allt det härliga som erbjuds vid sidan om all skit; som till exempel premiärerna av Desperate Housewives och Christin såhär på tisdagkvällarna, Kärleksklubben med tjejerna, eller för den delen Cecarsalladen på Mc. Donalds...

... och glöm inte, snart kommer Harry!!
Puss och Kram

Lyckan kommer i juli...

Kategori: Allmänt

Nej jag ska inte gifta mig då, det är inte heller min födelsedag eller examen...

... men då (tror jag) kommer Harry Potter and the half blood prince på BIO =)

Iiiiihhh vad jag längtar. Såg trailen precis och den verkar SJUUUKT bra. Hoppas bara att den är lika bra som boken. Eller som de tidigare filmerna i alla fall. Sorgligt att de snart är slut bara! Men jag får väl lägga mig och läsa böckerna, igen, hihi! Harry is the shit!!

Nu är det sovdags! Skola imorgon...

Meningslöst?

Kategori: Allmänt

Everyday, seven takes of the same old scene...

Så känns det ibland i alla fall...
Imorgon ska bli en bättre dag!

... och så flyttar jag snart!!
Synd att jag själv flyttar med bara =)