Klara, färdiga, gå..!

Centrala Lund osäkert inatt =)

Kategori: Allmänt

Woho!! Ikväll blir det fest!

T-bar here we cooooooome...

Lite uppmuntran tack!!

Kategori: Allmänt

Vad nu då, har du fått magsyran upp i matstrupen??

Hahaha jag älskar den repliken!! Vet inte varför det låter så kul egentligen...
Men jag behöver muntras upp! Jag har glömt mitt pennskrin i datorsalen i skolan :(

Hoppas det ligger kvar imrogon! Hoppas, hoppas hoppas!

Spss, "den lilla svarta" och lite välgörenhet!!

Kategori: Allmänt

Hade spss-lektion idag och hade nästan glömt hur kul det var! För er som inte vet vad det är så är det ett statistikprogram. Sjukt kul!! Sista kursen och snart är det bara uppsats kvar. Hoppas bara dom ringer angåend eintervjuer snart och bestämmer en tid...

Eftersom jag gjorde "en Annica" och var en timme för tidig så unnade jag mig en liten shoppingtur på Gina Tricot. Det blev en svart pikétröja och en jättefiiin klänning!! Nu ängtar jag tills jag får använda den, hihi! =)

Fotboll på tv ikväll! Längesen jag tittade på det fakstiskt!
Efter so you think you can dance får jag allt slå över till den...

Längtar till helgen! Hoppas det blir partaj så jag får använda min klänning =)

Dagens tips: "Rädda Seglaren-dag" på lördag... på Seglaren såklart!!


 

Slut på det roliga...

Kategori: Allmänt

Nu är påskhelgen slut!! Dags att ta tag i livet, skolan och viktväktarna igen :(
Känns nästan lika jobbigt som när jag kom hem från Krakow, hehe!

Har spenderat större delen av helgen med familjen... och så Annica, hehe! Vi har cruisat, ätit skit, partajat och haft det allmänt trevligt! Påskafton firades på Olivers i Landskrona, hahaha! Men det var trevligt som tusan måste jag säga. Lite besviken på att Perellis vinnarbidrag inte spelades en enda gång bara!! Nänä bara jävla Upp och Hoppa, usch och fy!!



Men vi var ganska nyktra och städade... i alla fall om man jämför med sist ;)



Tur att vi var dom enda på tåget!! STackars Katarina som fick stå ut med oss, hehe!

Hur som helst så måste jag sluta nu!! Dokumentären om Sture kommer på tv snart och den får jag ju bara inte missa!! Jag älskar Svenska Akademien... Jag säger då det: GE TRISTESSEN EN KÄNGA!!

Pussar och kramar till er!!

Filmkritiker eller utredare, hehe??

Kategori: Allmänt

Kanske jag borde bli filmkritiker istället? Dags för en rapport om ännu en toppenfilm; Into the Wild!! Såg den hemma hos Kattis igår och jag höll nästan på at tappa hakan så bra den var! Påminde lite om Lost in Translation och det var verkligen en stark stämning genom hela filmen.

Idag har jag fått massor gjrot! Eftersom det snart är dags för mina intrevjuer till uppsatsen så förberedde jag mig lite genom att läsa en bok om kvalitativa intervjuer. Var tvungen att läsa alla gruppens metod-PM för det är examination imrogon så jag och Emelie satt nere på AF och pluggade!! Nu är jag förberedd, hihi...

Det ska bli såå kul att genomföra min studie... filmkritiker?!?! Vad tänkte jag på...?

Dagens låt: Lazee - Rock Away

Skola, filmkväll och den kommande påsken!!

Kategori: Allmänt

Pust och stön nu är mitt PM för metodkursen inskickat!! Huvudvärken börjar äntligen försvinna och snart är det dags att ta tåget till Malmö och hälsa på Katarina. Vi ska ha filmkväll och dricka lite vin tror jag! Det har jag minsann gjort mig förtjänt av, hehe!

Annars är veckan ganska lugn. Examinationen på PM-et är på onsdag och då ska vi bara presentera vårt arbete och få kommentarer! Sen är det påsklov. På torsdag kommer mamman min till Lund så vi ska väl gå en runda i stan eller nått. Sen blir det raka vägen tillbaka till Landskrona igen. Känns som jag nyss kom hit, men det är ju påsk och det ska bli såå mysigt.

Annica kommer också till stan och stannar hela påsken så jag lär ha fullt upp...

Det bästa med påsken ska ändå bli påskafton, hehe! Då ska jag äta aaallt som är gott i hela världen :P
Räknar jävla points nu ju och det går faktiskt riktigt bra. Nu är jag inne på andra veckan så jag kan allt ta en fuskisdag på lördag...

Party, party... och så Svenska Akademien!!

Kategori: Allmänt

Hade superkul igår!! Jag och girlsen firade Irenas födelsedag med spelet "Med andra ord", grekisk sallad och Tempel =) Underbar kväll tjejer!!

Idag blev det luch med pappa, Lisa och David på China Palace!! Mmmmmm ris med fiff och grönsaker! Sjukt gott var det! Nu är jag dock hemma i min lilla lya i Lund. Har blivit en del plugg... och så kollade jag på nya avsnitten av Lost och One Tree Hill... SÅKLART!! Hehe!

I bilen på väg hem var det bara Svenska Akademien som gällde. När jag inte hört dom på et tag så glömmer jag nästa bort hur jäkla bra dom är!! Men jag säger då det... Insikt, mina vänner!!

Nu ska jag laga lite käk här!!

Förresten så kollade vi på en gammal film vi spelade in till skolan i 7:an hemma hos Emelie igår. Jisses som man såg ut på den gamla goda tiden. Jag grät av skratt och kunde för mit liv inte förstå vad jag tänkte med, hehe! Och vilken skånska sen...

Dagens tips: Sambucca, hehe!

Underhållning i pausen...

Kategori: Allmänt

Tar en liten paus i Harry Potter-läsandet...
Trots att veckan hittills varig ganska händelselös har den ändå känts bra!!

Mitt nya hälsosamma liv fortsätter och är inne på sin fjärde dag. Dagarna har bestått i några avsnitt av Morden i Midsomer och nya serien Casmere mafia, men förrutom det har det blivit en hel del skolsaker. Jobb har det också blivit och det är det som gäller även imrogon. Har precis lagat en härlig pastasallad med tomat och fetaost som jag ska mumsa på under lunchen =)

Idag registrerade jag mig på Landskronahem... Nu ska jag bara ha ett jobb också :P

I helgen ska vi fira Irena. Jag åker till Landskrona imrogon efetr jobbet och stannar över helgen. På lördag är det dags för festligheterna. Blir väl utgång i Helsingbork kan jag tro och det blir väl lite av en Krakow-reunion, hihi! Party party! Nu ska jag bara spara ihop lite points; 10 p för en flaska vin, pust!!

Hopsansa nu började visst Grey's Anatomy på tv, får visst förlänga min paus från läsandet!!

... Harry får allt vänta till senare!!  




 

Ett hälsosamt liv...

Kategori: Allmänt

... igen!!

Idag är det dags för sista Saw-filmen!! Annica kommer hit senare och då blir det kebabsallad och filmkväll.

Har precis storstädat här hemma. Kändes som att det aldrig varit så här stökigt sendan jag flyttade hemitfrån. Men när jag väl tog tag i det så isade det sig att det inte var så farligt. Men nu är golvet dammsugat, disken diskad och skrivbordet rensat. Guuud va mycket skit jag hade där :P

Började räkna points idag så om ni ser mig med en godispåse så taa den!!
... Därav ska jag äte kebabsallad och inte rulle :P

Nu kokar min fullkornspasta för fullt så det är dags att ta tag i tomatsåsen =)

Tjingeling!!

Stackars grannar!!

Kategori: Allmänt

Lalala laaaaaaa!!

Nu har jag hittat nöjet med stort N!! Iiiihhh va lycklig jag blir. Älskar Singstar och Karaoke, vilket alla som känner mig vet, men har inget PS2. Men tydligen så finns det ett nästan exakt likadant spel för pc; ULTRASTAR!!!

Så nu har jag suttit och roat mig lite för länge känner jag. Missade till och med Ett fall för Frost?!?!

Men måste säga att det var värt det. Synd att jag inte har några riktiga mikrofoner. Den som är på datorn funkar, men den snappar ju upp lite av musiken som kommer ur höglataren också. Så även om man är tyst får man lite poäng. Men jag säger då det... Nästa gång det är förfest här hemma. Dååå jävlar smäller det :P

Dagens tips: En god natts sömn utan nästäppa (Det var nån vecka sen nu, tyvärr)

Så om ni nu ser något misstänksamt i tidningen om märkligt ylande på vildanden natten till söndagen så är det bara jag :P

Surprise, surprise!!

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag borde ge mig, men jag har en ny favoritserie!! :P

Cashmere Mafia, med värdens töntigaste namn och som vid första anblicken verkar vara en ren Sex and the Citykopia, visade sig va underbar!! Såg de första 8 avsnitten i sträck idag och nu finns det visst inga fler... HAndlar om fyra karriärskvinnor i New York. Intriger, otrohet och skandaler =)

Har varit en riktig "soffliggardag", men det behövdes efter gårdagens vilda aktiviteter. Blir tyvärr inga bilder från kvällen ör batterierna i kameran dog redan på tåget. Men det är med största säkerhet lika bra, hahaha!!

Hur som helst så hoppas jag på lika fint väder imorgon som det var idag. Det enda jag fick se av solen var när jag gick och hämtade kebabem på pizzerian rakt över gatan, hehe!

Mot Äskatooorp!!

Kategori: Allmänt

Idag är det Annicas födelsedag! Väntar på att hon ska komma och hämta mig så vi kan köra ut till byhålan och fira henne =) Det blir hemlagad smörgåstårta gjord av Annicas mamma (som by the way körde över min hälsena med bilen under förra Helsingborgsfestivalen, hehe). Sen är det tåget till Lund och Hallands Nation som gäller för fortsatt firande!

Vi ses kanske i vimlet =)

Dagens tips: Pouls potatisgratäng på Seglaren!!

(Jag bara ääälskar potatisgratäng!!)

Skånetripp!

Kategori: Allmänt

Idag körde jag och Annica till Höganäs...  Där letade vi i 100 år efter en videoaffär där nån snubbe som hon pratat med på internet jobbar!! SUCK, hahahaha! Men men det blev en mysig tripp =) Men tro för allt i världen inte att hon pratade med honom. Nej nej, vi gick in och köpte vars en dricka... Men hon fick ju titta på honom i alla fall :P

Innan dess hann vi med både Lund och Center Syd... Slutsatation, Landskrona!

Dagens tips: Videomixgodis!!

Om serier & sånt!!

Kategori: Allmänt

... som vanligt!!

Insåg just att om jag kategoriserat mina inlägg skulle praktiskt alla hamna i mappen för film/serier. Idag var det dags för Morden i Midsomer. Var längesen jag såg det, och eftersom min mamma vääägrar att köpa filmerna varje vecka med tidningen så var det bara att ta tag i det själv =)

Idag var jag ens sväng på nova och har läst lite Harry Potter. Annars har jag inte gjort något alls nästan. Pratat en massa i telefon och försökt bestämma mig för vad jag ska ha på mig på Annicas kalas på fredag, hihi! Blir nog klänning, kort jacka och en schal jag köpte på nova idag!

Hur som helst så ska jag fortsätta kolla på TV nu... Var bara paus i Men in Trees och senare ikväll är det Womens Murderclub! Ibland undrar jag vad mitt liv verkar gå ut på? Men jag kan inte klaga för jag fick mitt betyg från teorikursen idag och det verkar som jag hunnit med precis lagom mycket pluggande i pauserna :P

Dagens tips: Hmmm

The love of my life!!

Kategori: Allmänt

Såhär på vintrehalvåret finns ingen cyling på tv :( Tävlingarna drar igång nångång på våren och visas (som bekant för vissa på Eurosport) Men vad händer med min stora kärlek Tour de France detta året?? Europsort ingår inte i vakren mitt eller mammas tvnät längre!!

Idag var det i alla fall dags för mitt första Vasalopp... självklart framför Tv:n vilket alla som känner mig förstår :P
Fungerade lite som ett substitut för cykling, hihi! Jag längtar redan til nästa år!!

Helgen var lugn och spenderades hemma hos familjen i Landskrona. Blev shopping i stan med morsan och bio på Maxim med brorsan och Emelie. Jumpers såg vi och jag var väl inte så jätteimponerad. Visst var den underhållande med häftiga effekter, men nån bra film var det egentligen inte.

Nästa vecka fyller massor med människor år =)
Annica firas nog på fredag, men Irenas firande får nog bli veckan efter om hon kommer ner till Skåneland då =)