Klara, färdiga, gå..!

Snitsig, flott eller bara sjukt het...

Kategori: Allmänt

Har ett litet dilemma här! Sitter med en tjejkompis och diskuterar va en kille skulle uppskatta att höra om man nu skulle ge honom en komplimang. Så du där ute, skulle du vilja vara;

ren, prydlig, fin, ordentlig, välvårdad, välskött, proper, vårdad, sober, presentabel, klädsam; anständig, sedlig, passande, vacker, stilig, tilldragande, attraktiv, tjusig, skarp, söt, välväxt, elegant, snitsig, flott, vass eller något annat för den delen?


Sjukt het kanske?

Alla ovanstående förslag är synonymer som poppar upp om man söker efter söt på word och liknande...

Ibland undrar jag...

Kategori: Allmänt

... jag lyckades precis peta mig i ögat med mitt handsfree till mobilen...

SUCK

Jag kanske inte borde berätta sånt här!
Kanske borde jag sluta fördumma mig själv, haha!

Top Model-audition med Irena!!

Kategori: Allmänt

Ahahaha, fy fasiken vad kul det var igår. Vin, vin och åter vin!! Sen var det final i Americas best top model...

Jag och Irena hittade på poser och härmade olika bilder genom programmets gång. Ni kan ju själva vara med och kora vinnaren. Kanske borde vi va med i Top Model Sverige nästa år?? Jag känner mig lite osäker trots allt! Våra poser är inte super "modelsesca" (... så lär det ju inte stavas, men men...) som dom säger i serien!

Vi började med att försöka finna våra signaturposer...
Inga var helt klockrena...





Vidare spelglade vi avsnittet där deltagarna i Americas Next Top Model poserade under vatten,
med bara ögonen ovanför ytan.

"It's all in your eyes..."
- Tveksamt =)




Pinsamt eller porrigt! Ska jag va ärlig så ser locktången ut som något annat och på första bilden ser det ut som jag försöker äta mitt örhänge!!




En fotosession i dushen...
- vad tänkte vi på?




Och avslutningsvis körde vi några gemesamma bilder...




Det hela började dock med att vi skulle härma en bild som dykt upp på Emelies facebook. Bilden, som kommer här nedan (och som också rekonstruerats av mig och Irena) måste vara den roligaste någonsin =)







Efter detta tog vi bussen till VG's...
Irena var tvungen att ge sig av till skolan vid 9-tiden i morse...
... Jisses!!

Dagens låt:

Kategori: Allmänt

Justice vs Similan - We are your friends



Sjuuukt bra!!
På onsdag gäller det...

Min skadade fot...

Kategori: Allmänt

De av er som känner mig och umgås med mig relativt regelbundet är alla medvetna om min skadade fot (aka. foten, aka. fothelvetet mm). Jag vill nu meddela att min andra fot också fått sig en smäll. Inte fullt lika illa, men likväl klantigt som tusan. Så här gick det till:

Efter att äntligen tagit tag i flyttlådsköp, utrensning och lätt städning satte jag mig för att kolla 2 ½ men. Liksom de flesta andra gånger jag sitter hemma och kollar på TV blev jag sugen på glass. Eftersom jag numera är en mycket nyttigare person (allt är ju relativt) så gick jag ner till Netto och letade upp en massa skit med sötningsmedel (för det är ju bättre, NOT). Hur som helst...

Jag plockade på mig lite läckerol och bestämde mig även för att köpa en stor Cola Zero. Nu så här i efterhand önskar jag dock att jag köpte en lite. Jag han inte mer än ta av mig skorna innan min jäkla påse gick söner och Colan trillade rakt på min oskadade fot. Tack för den televerket (vart kommer det talesättet ifrån; hmm)

Ohh på tal om televerket så var Radiotjänst "Jälvla" Kiruna här idag... IGEN!
Nej, jag har fortfarande ingen TV =)

Sist men inte minst... GRATTIS mamma till radhuset! Snart blir vi grannar, hihi!

Första besöket på Vg's för terminen!

Kategori: Allmänt

Lagom med folk, bra musik och inte allt för många shots!

Första utgången på VG's måste ändå räknas rill lyckad! Dock var tjejtoaletten skabbigare än någonsin och eftersom bilderna från gårdagen alla var fulare än fulast så läggs dom inte upp, haha!

Har kommit fram till att det gäller att passa på att leva nationslivet till tusen nu ett tag till. Sen blir det flytt och snarare Helsingborg och Landskrona som gäller för hela slanten. Jag lääängtar! Men nationslivet får nog räcka för denna veckan. Lutar åt en tripp till blivande hemstaden imorgon trots allt. Lite på spåret och promenad på stan är mysigt och lite saknar jag allt familjen min =)

Igår insåg jag också att jag har väldigt mörkt hår för att vara jag. Skumt värre... Mitt hår är nästan lika mörkt som Emelies och detta faktum kom lite som en chock för mig. Har alltid trott att jag är jätteblond. Ännu ett bevis på att uppfattningen av en själv sällan är korrekt!

Nu ska jag fortsätta min slappedag genom att sätta på ett avsnitt av West Wing (Vita huset) och sen blir det nog en liten läsestund. Har en massa böcker som jag vill läsa... sen har jag ju en massa böcker som jag borde läsa också, men det är ju en annan historia!!