Klara, färdiga, gå..!

Tvätta, packa, åååååka!

Kategori: Allmänt

Imorgon bär det av till Belgien!

Nu ska det bara tvättas färdigt så att väskan kan packas. Gillar att packa för utomlandsresor, men det är så mycket lättare när man ska till värmen eftersom kläderna då tar betydligt mindre plats!

Jaja, det får väl bli det stora handbagaget då :P

En veckas ledighet. Sjukt härligt! Lämnade in mina paper för den här delkursen idag. Måste erkänna att nivån på mina små inlämningsuppgifter i allmänhet varit ganska usla, men hoppas det duger! Kanske är det för att jag haft tankarna på annat håll, hihi!

Semester semester semester!!!

Han är en sån obehaglig typ att jag får kväljningar...

Kategori: Allmänt



Ni kommer aldrig att kunna gissa vem jag just citerade... Jisses!

Jag var på bokmässan i Göbeborg igår. Det första som händer är att en man kommer fram til mig och Lindita och ger oss två biljetter. Tydligen hade han själv fått nån gratisgrejer så han behövde inte sina längre. Vi tackade och tog emot och begav oss sen i i bok- och folkvimmlet.

Intressantast: Debatten mellan Tomas Bodström och Jan Guiillou från vilken citatet i rubriken är hämtat.

De diskuterade FRA-lagen och själva diskussionen var väl sädär häftig egentligen. De baktalade varandra lite, kallade varandra för lögnare och jämförde varandra med Usama BinLaden. Småbarnsligt men sen kom det värsta. Lasse Brandeby och Janne Josefsson som intrevjuade fick för sig den briljanta idéen att fråga Jan Guillou varför han aldrig kollade Boström i ögonen. Hans enkla svar: Han är en sån obehaglig typ att jag får kväljningar!

Ahahahaha, själv tycker jag att Boström är ganska het, men Guuud alltså! Sjukt kul var det och det hela slutade med att de sa tack och hej och Gilliou lämnade scenen snabbare än kvickt utan att se sig om för ett ögojnblick ens.

Resten av dagen blev lyckad som tusan. Men det blev inte hetsigare än så! Men jag säga då det, nästa år, då ska jag fan-i-mig dit igen, hihi!

Hoppas mitt seminarium går bättre än detta...

Kategori: Allmänt

Hade nästan glömt min stora IDOL...

Filippa Bark!!

Så här kännde jag sist jag höll i ett seminarium! Hoppas det går bättre imorgon!



Undrar hur många kineser det finns som heter Bengt förresten?!!

Min nya grej...

Kategori: Allmänt

Listor is the shit!!

Satt precis på biblioteket med Emelie och försökte plugga! Hon är lite smådeppig/rastlös och för at förbättra hennes livssituation roade vi oss med att skriva listor om positiva, negativa och förbättringsbara grejer i hennes liv. Allt för att inte plugga...

Det var ganska skoj faktiskt!!

Själv är jag ganska nöjd med livet. Sitter här med förkylning, skadad fot och alldeles för mycket att göra i skolan. Men va fan. Livet leka allt litegrann ändå och emellanåt kommer jag på mig själv med att sitta leendes och stirra i luften =)

Skulle bara behöva lite bekräftelse...
Man behöver alltid bekräftelse!!

Den sämsta studenten någonsin...

Kategori: Allmänt

När jag väl har avslutat något i studieväg, så som en uppsats, ett paper eller ett sketet kapitel i en teoribok, så får jag för mig att jag vill stanna inom universitetsvärlden i all evighet. Men i vissa fall, till exempel i nuläget, så undrar jag varför jag egentligen är student...

... jag avskyr ju att plugga!!

Men nu är det bara en drygt en veckas råplugg kvar. Sen när jag är klar ska jag ha en totalt studiefri vecka i Belgien. Mysigt värre!!

Invalid...

Kategori: Allmänt

... Ja, det var ju bara en tidsfråga! Jag är så jäkla klumpig!

Igår när vi skulle ut missberäknade jag antalet trappsteg i en trappa på Ulrikedal. Jag missade två (fast Cissi påstod att det var fyra). Hur som helst mådde min fot inte så bra av fallet och efter att ha svimmat två gånger av smärta tog jag en taxi hem!!

Idag har jag och min mamma haft en riktigt trevlig dag på akuten! Sköterskorna var lika fnissiga som vi och läkaren hade samma torra humor som jag! Bandagerad och försedd med kryckor har jag nu blivit hemkörd till familjen i Landskrona för lite omvårdnad! Läkaren sa att det "bara" var en liten blödning och att det förhoppningvis ska bli bättre på en vecka. Annars får jag in och gipsa!!

Jag vill inte ha gips i Belgien :(

Så nu ska jag göra mina övningar och stötta på foten så mycket som möjligt!

... och ja det kunde ju gått mycket värre!

- Min mobil hade kunnat gå sönder...
... just det det gjorde den!

- Jag hade kunnat tappa ett av mina favoritörhänge...
... just det det gjorde jag!

Vilken jäkla röra! Men tack mamma för sällskapet =)

Kvitter??

Kategori: Allmänt

Jag tror allt att det är lite vårkänslor som dyker upp såhär i höstmörkret...

Marx Marx och åter Marx!

Kategori: Allmänt

Alla som känner mig vet att jag är ganska förtjust i Marx...

... Men idag är jag jäkligt trött på honom!! =(

Wikipedia is the shit!

Kategori: Allmänt

Hihi, idag har jag bedrivit en jäkla massa onödig tid vid datorn!!

Wikipedia må vara en icke särskilt pålitlig källa, men trots detta kan det vara jäkligt kul att bättra på allmänbildningen! Satt och läste om en massa grejer och känner mig aningen smartare faktiskt. Synd bara att jag varken läste texter av Marx, Durkheim ELLER Simmel...

Det var nämligen det jag borde gjort! Hmmm...

Lugnet före (och efter) stormen!!

Kategori: Allmänt

Pluggdag idag!! Jobbar mycket i veckan och har inte tid att läsa allt som förmodligen kommer behövas då. Har varit en ganska vild vecka och ska bli skönt att bara ta det lugnt. Irena kommer nog förbi ikväll och det blir väl mys med film eller nått.

Borde ta på mig träningskläder och ge mig ut och motionera! Sen måste jag köpa nått att käka... hmm! Måste nog krypa ner under täcket och fundera över hur jag ska lägga upp dagen. För inte kan man ju bara sätta fart!!! Då kanske jag hade fått nått gjort för en gång skull och så kan vi ju inte ha det, hihi!

Nä, nu lät jag som en riktig latmask. Ligger faktiskt väääldigt bra till i mitt läsande så jag är inte jätteilla ute!!

Netto nästa! Är supersugen på potatisgratäng och buffalo wings! Mums mums mums!!
Inte så nyttigt dock!

... och sen så närmar sig Belgienresan med stormsteg! Iiiihhhh!

Bäst just nu...

Kategori: Allmänt

... och dessutom min och Emelies theme song =)

Lady Gaga - Just dance



Just daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaance!!

Formsvacka!!

Kategori: Allmänt

Ja, nu pratar jag inte om Svenska landslaget mot Albanien (även om det bara står 0-0) utan om mina bloggerier!! Sen jag kom hem från Spanien har jag inte direkt varit på topp. Har nog mest kommit ifrån det men ska försöka skärpa mig...

Jag bara längtar och längtar till Belgienresan! Ska bli såå mysigt!

Bäst just nu måste ändå vara att Irena efter en väldans massa år äntligen har släpat sig ner till Skåne igen. Jag har saknat henne så och det är härligt att ha henne i närheten igen.

Igår var lillsyrran här... SUPERMYSIGT!
Första utekvällen tillsammans sedan hon fyllde 18 så det var lite kul faktiskt...
I övrigt så träffade jag gamla klasskamraterna Martin och Mattias igår. Kul med tanke på att reunionen som skulle hålla hus denna helgen blev inställd :P

Första skoldagen...

Kategori: Allmänt

... på avancerad nivå, hihi!

Gick faktikst och inbillade mig att det skulle va bullshit, men det verkar ganska tufft ändå, Inlämningar varje vecka och vi håller själva i seminarierna. Ska ändå bli jäkligt kul. Har pluggat lite idag och imorgon har jag study-date med Emelie.

Min nya "klass" består av mig och sex andra... Bara killar! Vad är det som händer. I A-kursen var vi typ bara tjejer. Men tydligen så brukar antalet procent med killar öka ju längre man kommer i utbildningen. Men men jag bryr mig inte så mycket =)

Jag vet att jag varit lite dålig på det här med bloggande sista tiden. Har ju börjat mitt nya liv nu med nyttigheter och träningar varje dag!! Hmm, ja än så länge i alla fall :P