Klara, färdiga, gå..!

Opera, Sambucca och en regnig vecka!

Kategori: Allmänt

Regn regn och åter regn, och så lite storm förstås! Så har denna vecka sett ut! Förutom igår…  

Jag hade registrering; mänskliga rättigheter here I come! Träffade en skittrevlig tjej som heter Lisa. Kändes jättebra alltihop! När jag stressade upp till ekonomihögskolans bibliotek för att lämna en alldeles försenad bok var jag helt plötsligt tvungen att stanna upp. Solen sken och det var så är vinterkallt och torrt i luften. Det kändes precis som när jag var i London första gången och som ag längtade efter Emelie! Tur att hon kommer snart! Blev nästan lite tårögd för en sekund, men det var bara att stressa vidare för att hinna till kyrkan och Tessans examensgrej där!

 När jag hade suttit där i nästan en timme och sett henne få sitt diplom (det var en timme kvar tills det var slut) fick jag nog. Snörvlande, hostande och nysande hade jag suttit ner alldeles för länge och jag tig bussen hem för att göra mig i ordning inför kvällens bravader… OPERA!! Hihi… Mötte Lisa på stationen, och vi åkte iväg till Malmö Opera och Musikalteater. Operan var sådär till en början men underbar på slutet! Jag säger bara det, maffigt!  

Efter operan var det ännu en gång dags att stressa. Snabbt till stationen för att ta tåget till landskrona och Tessans examensfest. Men eftersom jag är en sånt klantarsle så sprang vi självklart till fel spår och fick springa runt HELA centralstationen för att i sista minut hinna med tåget. Då började min plunta läcka ut Sambucca i fickan på mig, härligt! Så det var bara att halsa skiten! Men det gick så bra så…

Tessan och Tobias efter festen!
Tessan och Tobias efter festen


 

Festen var jättelyckad, synd att jag kom så sent bara! Alla var på humör och dansade och tjoade; det var sååå härligt att se! Så trots stressen var det en toppendag.   Så vaknade jag imorse… och det regnade igen!

Jag och mitt Herrans liv!

Kategori: Allmänt

Vem är den där klara?

Jaag!!


Så var det dags också för mig att skaffa en blogg! Tänkte det var lika bra för jag tycker alltid så mycket, så nu kan jag tycka det här! Tänkte börja detta första inlägg med att beskriva mig själv och vad som händer i mitt liv just nu...

Jag bor och studerar i Lund, men kommer ursprungligen från Landets Krona (Landskrona) där jag har min familj. Läser till sociolog vid Lunds universitet och har mååånga lååånga är kvar (vet inte hur många faktikst men det är en del). Får min fil.kand. nästa sommar om allt går som planerat och sen får vi se vad som händer.

Terminen som varit har jag läst kriminologi och det har varit min bästa kurs hittills, trots den urusla planeringen av kursen och det faktum att jag läst nästan exakt samma sak innan. Men inget går ju upp mot att träffa härliga människor och det har jag vekligen gjort! Hoppas verkligen att så många av oss som möjligt kommer hålla kontakten...


Jenny och jag

Här är jag och Jenny på vår klasskamp med brännboll och lekar!! Kommer sakna er alla!

Men nu är det inga sura miner som gäller. På fredag börjar en ny kurs och chansen att knyta nya kontakter. Denna terminen blir det mänskliga rättigheter för hela slanten och det hela börjar med opera på fredag! Ska se Dead man walkning på malmö opera och musikteater och det ska bli sååå kul! Hoppas jag träffar fler härliga människor detta året =)

Dead man walkning

Nu ska jag ut på min dagliga joggingrunda! Ut i kylan...
Skriver mer en annan dag.. eller lite senare kanske. Vem vet? Detta var ju superkul!