Klara, färdiga, gå..!

TV-kväll...

Kategori: Allmänt

Efter en lång dag på jobb och en stor dish undanröjd sitter jag nu i soffan och knaprar mörk choklad. Supertisdag med Ugly Betty, Desperate Housewives, Christine och Sex and the City idag. Jag ääälskar min serier =)

Imorgon däremot blir det Harry's med tjejerna. Champion's Leage final och jag måste säga att det r svårt att bestämma sig för vilket lag som förtjänar titelt. Man U har ju alltid varit "mitt" lag, men Barca ligger hack i häl, hihi!! Trevligt ska det bli i alla fall och vi hade supertur som lyckades boka sista bordet...

... och nu drömmer jag om värmen på Cypern; inte långt kvar nu =)

Tecken på självdiciplin!!

Kategori: Allmänt

Ohhh eftre min ytterst tråkiga shoppingrunda idag gick jag in på CDON =)

Jag älskar den sidan och när jag väl beställer brukar det bli massor. För varje pryl man beställer får man nya erbjudande och innan vet ordet av är man uppe i multum med pengar. Tur är det ju då att man får en massa finfina filer på posten till en trots allt inte allt för hög summa.

Jag hittade massor; inte minst Gudfaderspelet på PC för bara 199...

Men nu kan ni va stolta över mig!! Snabbt som tusan tryckte jag på krysset och stängde ner hela fönstret när jag var uppe i 400 och i slutändan blev det varken filmer, böcker eller dortorspel. Nej jag sparar pengar till Ayia Napa, varför spendera pengar på film (som man ju kan kolla på 100-tals gånger) när man kan lägga pengarna på mijito's och strawberry daiquiri's...

... och vad är väl en bal på slottet??
Nu ska jag spara pengar istället, haha!!

På fredag verkar det förresten bli Laserdome med jobbet. Har aldrig provat på det och tänkte undersöka om det kanske är min stora (och dolda) talang här i livet?! Vem vet, kanske ska byta larriär och bli soldat!! Hur som helst så ska det bli toppenkul =)

Stor shoppingrunda, men bara lite inhandlat...

Kategori: Allmänt

Efter en lång promenix i praktiskt taget alla affärer i Lund och dessutom dem ute på Nova hade jag i stort sett handlat... INGENTING! Det blev ett halsband, en fotläng, leggins och strumpor, haha! JAg som skulle supershoppa och hitta en massa fint till den kommande resan.

Jag begav mig sedan tillbaka till Landskrona och införskaffade mig känningen jag tittade på för några dagar sedan. Alltid något ju =)

Sen var det dags för City Gross och när jag väl tagit mig hem med bussen och upp för alla trapporna insåg jag att jag glömt en massa grejer som skulle köpas. Men men det får väl bli en annan dag. Imorgon bär det av till Dösjan, inte jobbat där på länge så det ska bli kul. Sen är det bara plugg & plugg som gäller innan resan...

Men snart är det dax!!
Om exakt 2 veckor antar jag att vi är i veckans första förestfas =)

Mojito's kanske?!

... det blev Ayia Naaaapa!!

Kategori: Allmänt

Om två veckor bär det av... me and the girls på Ayia Napas stränder och klubbar =)

Nu ska det shoppas, strandklänningar och flipflopps, hihi!! Två veckor är ingenting men trots allt är det mycket som ska fixar och inte minst så ska ju ala skoljgeror bli klara. Men snart så... Iiiihhhh!!

Jag har varit ur-usel på att skriva blogg på sista tiden. Kan bero på mitt ryggskott som inte direkt kom som en skänk ifrån ovan. Det blev dock bättre i några dagar, men nu verkar det vara tillbaka för att stanna. Men men det är ju bättre än för en vecka sedan. Men ryggskott eller inte... Cypern, here I come. Lite ryggskott är inte något som den underbara kombinationen av sol, bad och sprit inte kan råda bot på =)

Nu är det dags att ge sig av till jobbet... Underbara söndag!

... svikna principer!!

Kategori: Allmänt

Sitter nu och tittar på slutet av semifinalen i Eurovision, suck!!
Men vad ska man göra när både Desperate Housewives och Christine är slut?? Hehe...

Bulgarien måste ju hur som helst vara något av det sämsta jag NÅGONSIN sätt! Island var nog ok tror jag men det är inte så lätt att höra på snabbrepriserna. Sverige är ju en besvikelse, som vanligt!! The Golden Days är över och vi måste nog inse att vi är sämre än vi tror. Varje år sitter vi ivåra soffor, hoppfulla och positiva som tusan. I år kan vi nog glömma det... vårt bidrag är ju trots allt sjuukt dåligt. I alla fall enligt mig =)

Vad sägs om Cypern?!

Kategori: Allmänt

Även om det inte blev supermycket jobb för min del i sommar, verkar det nu som solsemestern med tjejerma blir av!! Kom in på sommarkursen jag sökt så det blir plugg och plugg förutom jobb i år. Men det kan det va värt! Existensminimum är ju inte kul att leva på och nu så slipper jag dessutom läsa heltid till hösten...

Tyvärr blev det inte kursen; Harry Potter och hans Världer =)
Kändes lite väl oseriöst och den kan man ju inte lägga in i sin examen, haha!! Men sjukt kul hade det varit och det hade nog blivit den lättaste kursen någonsin för min del. Undrar vad kurslitteraturen varit?? Haha!

Istället blir det Religion, Fundamentalism och våld! Kan säkert bli en intressant kurs...

Hur som helst blir det semester i Juni; just nu ser det ut till att bli Cypern!!
MEDELHAVET here we COOOOOME!!

Idag hade min syster en sol i magen!!

Kategori: Allmänt

Nu har min familj äntligen installerats i sitt nya radhus och de bor nu fyra minuter hemifrån mig!! Med hjälp av ett par tappra medhjälpare gick flytten toppen och det mesta har kommit på plats. Jag är dock heeelt slut i såväl kropp som huvud!! Dags att sova...

Huset blev superbra och alla var såå nöjda. Men nöjdast var nog systern min =)

Imorgon ska jag börja GI:a, hihi!! Inköpt idag: bacon, bacon, bacon, ägg, ost och en massa kött och grönsaker. Och så ska min käre far införskaffa mig en stegräknare imorgon. Nya målet: 10 000 steg om dagen och minst ett kilo ner i veckan!! Skam den som ger sig!!

Nu ska jag koppla av med lite läsning; håller på med Bulgakows Mästaren och Margarita... ett verkligt mästerverk =)

Vem är jag egentligen?

Kategori: Allmänt

Du är otroligt smart och bryr dig inte om vad folk säger.
Det du älskar står du för vilket du går långt med.
Du är väldigt snäll men tappar lätt humöret om du inte har rätt.
Du är en vän man kan lita på.

Visst låter det som en ganska träffande beskrivning av mig ;)
Synd bara att det också är beskrivningen av Ross i vänner. Gjorde nyss en av alla de test som cirkulerar på facebook. Inte trodde jag att jag skulle bli Ross?! Hahaha



... och så var jag precis i familjens nya radhus!!
Superfint och jag längtar sååå tills ni flyttar in =)