Klara, färdiga, gå..!

Girls night out =)

Kategori: Allmänt

Nu ska jag slå på musiken, slänga in kycklingen i ugnen, hälla upp ett glas vin och hoppa i badet!!

Snart kommer tjejerna och det ska bli såå mysigt, hihi! Party party!
Och så kanske lite Alias? Jaja, vem vet! Utgång blir det i alla fall...

... och förhoppningsvis god mat ;)

Nu jävlar!

Kategori: Allmänt

Praktikmöte avklarat och allt är fixat och klart...

... sen så är uppskrivning och uppkörning inbokat!

Aaaaahhhhhh!
Nu jävlar är det dags att sätta fart!
Brum brum!

Ikväll blir det middag, bio och allmänt mys med Annica och några kompisar till hemme i Lund. På programmet står kött (till middag då) och inglorious bastards! Den verkar sjuukt bra så det ska bli kul att se den. Förhoppningsvis blir det ne bra avslutning på en lyckad men relativt jobbig dag; teoriplugg (vill bli klar med den så snabbt som möjligt så att jag kan börja på praktiken tidigare) och diskning!

... sista veckan med tv-tittande och romanläsning?

Kategori: Allmänt

Miss Marple och So you think you can dance. Innan det är sovdags blir det lite läsning i Robyn Young's Brödraskapstriologi! Det gäller att passa på för nästa vecka börjar allvaret...

Imorgon ska jag ha möte med praktiken; då lär det bli bestämt hur mcyket tid som kommer spenderas där. Nästa vecka sätter skolan igång och intensivkursen på körskolan startar! Jisses då blir det inte mycket tid över till annat. Men det ska bli kul; jag tittar ändå alldeles för mycket på tv!

Nu ska jag se vilka som tar sig vidare till finalen här!! Dock kan väl ingen slå Katee & Twitch och deras Mercy från förra året! UNDERBART säger jag bara, haha!



Brum, brum och godnatt alla =)

Födelsedagsfirande och målfest på IP =)

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från Stockholm och födelsedagen drar sig mot sitt slut...

Som tur var slapp jag spendera 7 timmar av dagen på en buss. Jessica skulle köra ner från Stockholm och hade plats över för mig! Supermysigt och Lalehmusik i högtalarna. Tiden gick MYCKET fortare än den gjort på bussen i alla fall, haha! På tal om Laleh så kommer här också ett tips; hennes låt prinsessor är det bästa jag hört på läääänge, hur kunde jag missa den när den kom?!

Resan var toppen! Shopping, sol och fest; kan det bli bättre!





Det var jättekul att träffa alla, man är ju där så sällan! Får bli bättring med det, men det lär nog inte bli så många trippar dit inom det närmsta ändå. Emelie och Paris väntar ju snart, iiihhh! Längtar längtar! Men innan hon åker ska vi fira min födelsedag igen med tjejerna och så ska hon ju ha sitt going-away-party=)

... och så var det målfest på IP igen; 3-1 till de randiga, jag får allt fortsätta gå dit... 8-1 i målskillnad de senaste två matcherna jag varit där! Heja heja, snart blir det allsvenskan, hihi!!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen med nytt täcke och ny kudde, tack mamman!!!

Puss och godnatt till er alla!

Bussfärd... STOCKHOLM =)

Kategori: Allmänt

Packad och klar, bara dricka och mackor som ska ner! Avgång om mindre än en timme och det ska bli såå skönt att komma fram. Sju timmars bussfärd känns sådär, men jag antar att det är värt det. Ikväll blir det nog bara movie night  hemma hos Cissi; festandet får vänta ;)

Var ute och körde med pappan igår! Efter snigelkörning och cruisande i indistriområdet hamnade vi i stan. Vi hörde rubt lite där med, körde upp till idrottsplatsen och krypkörde igen innan vi körde och hämtade mamman och körde och käkade hamburgare; och ja, när jag säger att vi körde - menar jag att jag körde, iihhhh!

Det var ju tur att det blev av i alla fall. Med tanke på att jag låste in min väska på jobb (med plånbok och körtillstånd i) och kastade in nycklarna genom brevlådan var sannolikheten ganska liten att vi ens skulle komma iväg; än mindre trodde jag att jag skulle hamna i rondeller och korsningar!! Jag skulle ju krypköra, hihi!

all play, no work =)

Kategori: Allmänt

Jack Nicholson och jag har nu inte längre mycket gemesamt! Jobbandet för i sommar har lidit mot sitt slut och inga fler schematimmar finns kvar att jobba! Förhoppningsvis dyker det ju upp mer jobb snart men för tillfället käns läget jäkligt bekvämt =)

Ikväll blir det tv, tv och tv... ja, och så kanske lite läsande!

Snart är det STockholm som gäller, hihi! Ska bli superkul att träffa alla! Har inte varit där på säkert 100 år och det ska bli nice att även testa på utelivet. Var ju på tog för ung för 100 år sedan, när jag var där sist :P

Dagens låt:

Kategori: Allmänt

Lucy Silvas - What you're made of

What a night...

Kategori: Allmänt

... och nu ligger Mafia Wars nere till råga på allt ;)

Håll er undan vägarna...

Kategori: Allmänt

... den 17 Augusti kl 17.00 =)

Då är det nämligen nags för min första körlektion!
Sen är det jag och 18:åringarna på körskolan heeela september, hahaha!

Snart är det dags för tripp till hufvudstaden, ska bli superkul att träffa alla igen! Bussresan är något jag mindre ser fram emot; sju timmar i obekväm ställning! Underbart för ryggen... NOT. Men det ska nog bli värt det! Ny kamera är också fixad nu lagom till resan, lyckades göra sönder den förra på någon märkligt sätt, men turligt nog hade jag tecknat försäkring =)

Imorgon blir det vin och myspys med Lisan som numera verkar va Landskronabo nästan på heltid. Ska bli så mysigt!!

Jobb, jobb och så lunch med pappan =)

Kategori: Allmänt

Nu är det bara ett pass kvar på mitt sommarschema och det känns riktigt skönt. Inga fler tidiga morgnar och äntligen tid för lugn och ro! Efter jobb var jag och lunchade med pappan, liksom igår... kycklingsallad is the shit, haha!

Supermysigt har det varit och jag måste ju passa på att tacka för min underbara födelsedagspresent!
- Jag ska bli med körkort =)

Snart är det dags för ännu ett tjejcafé nere på IM och sen ska jag slappa, slappa och slappa! Och ja, läsa "Korståg" (del ett av serien var SUPER) och plugga lite teori; och nej inte sociologisk teori för en gång skull, utan körteori, haha!!

Jaså? Tillbaka nu?

Kategori: Allmänt

Efter att ha legat nere utan inblandning från min sida har min gamla blogg nu återvänt...

Men vad gör jag av den gamla? Vilken ska jag använda?

Dilemma!!