Klara, färdiga, gå..!

Kulturnatt javisst!

Kategori: Allmänt

Toppenkväll på kulturnatten?! Avgör själva...

- Jag cyklade en smoothie (Trampade igång en mixer istället för att använda el)
- Supergod kaka på muséet
- Trevligt sällskap av mamman
- 10 nyinköpta böcker på biblioteket och Centrum och Öster för sammanlagt 70 kr
- TOPPENBAND =)

Det hela började med att jag och mamman promenixade ner till stan. Halva vägen hade vi sällskap av katten som sök upp och inte verkade vilja gå tillbaka själv. Supergullig va hon och undrade väl vart vi skulle ta vägen. SOm tur var hittade hon något av intresse i en träfgård på vägen och tappade bort oss, hihi!

I stan blev det först en sväng till Centrum och Öster (där jag för övrigt har praktik) och sen till biblioteket. Båda ställena hade utförsäljning av gamla böcker och dte fanns sjuuuukt mycket bra! Vi lämnade böckerna på C&Ö eftersom mer än 25 böcker blir mycket att bära. Sen bar det vidare ut i natten...

Utanför muséet fanns det cyklar kopplade till mixermaskiner... Jag cyklade och vips hade jag en underbar och färskt shoothie, hihi!! Gott gott!!

Avslutningen var dock bäst...

... På muséet spelade Dánjal, ett svenskt/danskt/färöiskt (haha) band som vikarierade för ett band med skadad trummis. Det var något utav det höftigaste jag någonsin hört. Musiken finns på spotify för de intresserade!

Jag tyckte i alla fall det var en alldeles underbar kväll =)

återupptar bloggandet...

Kategori: Allmänt

Nu var det längesedan jag bloggade! Märkte det framför allt då jag gick in på min blogg och så en tom sida över senaste aktivitete. Det är alltså så dags att ta tag i det hela igen...

Det har hänt mycket på senaste tiden; men samtidigt så lite...

Skolar har dragit igång, märkte det ungefär när jag upptäckte att jag inte heller bloggade - alldeles för sent alltså! Så kanske det går när man läser på distans? Lätt att hamna efter! Det har dock löst sig fint och motivationen kommer kanske i takt med att uppfifterna på de två kurserna blir lite mer seriösa! Praktiken har också dragit igång! Känns jäkligt kul faktiskt. Träffar en massa folk och känner att jag faktiskt gör skillnad.

Kom nyss hem från bio-kväll med pappan! Flickan som Lekte med Elden var filmer för dagen och den var väl ganska okej. Såg ettan härom dagen och dom var väl ungefär lika bra. Håller på att läsa Män som Hatar Kvinnor och som alltid är ju boken sjukt mycket bättre än filmen!

Imorgon är det kulturnatt! Mysigt värre =)