Klara, färdiga, gå..!

A trip down memory lane...

Kategori: Allmänt

Såg att volleybollturneringen Agardh Open går av stapeln imorgon på min gamla gymnasieskola med samma namn! Kommer såväl ihår när vi deltog; sånggymnasiet Lars Erik Larsson var inbjudet och tävlade mot oss. Gissa vem som var med? Måns Zelmerlöv! Gissa om tjejerna blev distrahetade? Jadå...

... det bör också påpekas att detta ju var innan han var känd och att det var på den tiden då han faktiskt inte alls hette Måns, utan Måns-Petter. Those where the days, hihi!!

Lipstick jungle och so you think you can dance!!

Kategori: Allmänt

Såhär när terminen börjar lida mot sitt slut och alla paper är avklarade så har jag äntligen fått tid för lite me-time! Även om jag har tvättat och diskat idag har jag ändå hunnit med en hel del läsande och tv-tittande! Eftersom jag är trött på "intellektuel" litteratur och komplicerade romaner har jag valt att spendera mina lediga minuter med att läsa Lipstick Jungle, avslappnande och man slipper att tänka! HÄRLIGT =)

... och så sitter jag nu och tittar på so you think you can dance, tänk om man kunde dansa så!!

Imorgon ska jag fixa lite innan avresan mot Västgötaslätten (hööööl i vägga, börra på!!) och lillkusinen. Och så mammans födelsedag såklart! Vi ska ha så mysigt, hihi!!

Börjar en avslutad arbetsvecka med att arbeta...

Kategori: Allmänt

Nu är juljobbet avslutat, men icke är man ledig för det! Ikväll blir det jobb på Larvi som vanligt igen, ska bli mysigt eftersom jag inte jobbat på länge. Hur som helst så spenderar jag i alla fall inga pengar när jag jobbar! Super...

Igår åt jag världens bästa middag, hos världens bästa Annica. Sen blev det the SHining trots att jag lovat mig själv att ALDRIG se den igen. Suck! Ockuperade Annicas säng eftersom jag knappt vågade gå hem och idag har jag shoppat babykläder till lill-kusinen =)

Längtar tills vi ska åka upp! Då är skolarbetena klara och jag är ledig på riktigt en helg!!

All work...

Kategori: Allmänt

... no play!

Jävlar när ska helvetet ta slut?! Efter en höst med heltidspraktik + helstidsstudier har jag haft en jul med jobb och två inlämningar som ska in nästa vecka. Sista veckan med jobb nu dock. Jobbar 7.30-17 mån, tis, tors, och fre sen får det va nock! Och så ska mina inlämningar snart in och en av dem blev slutligen avverkade nu ikväll! Nu hoppar jag från våldsanalys till organisationsanalys och börjar på nästa...

Längtar såå tills nästa är klar och jobbveckan är slut!

Nästa vecka far vi upp til släkten! Meterolpolen Vara, here we come! Ska bli mysigt med lite minisemester trots allt =)

Nu väntar ett avsnitt sopranos (eller 7) på mig och jag ska krypa ner i soffan och dra täcket över mig. Kyligt här inne nu när det är snö och allt ute igen.