Klara, färdiga, gå..!

Två myspysiga dagar!

Kategori: Allmänt

Nu har jag haft två riktigt bra dagar i rad! Igår var det middag, vin och mys hemma hos Katarina. Den jäveln åker till New York imorgon och det var lite av en "hej då-middag". Idag skulle jag egentligen bara vara hemma och ta det lugnt. Men rastlös som jag är så hamnade jag på stortorgets uteservering med Fabian och Emma. Det var såå mysigt och det är så skönt att äntligen kunna sitta ute och umgås.

Imorgon är det valborg och jag skippar nog allt stadsparken och firandet i Lund i år. Det får bli grillning hemma hos Lisa och Mange istället. Var superlängesen jag träffade Lisa så det ska bli kul =)

Vet inte varför men dessa dagarna har verkligen känts toppen. Helgen i kolonin och på uteservering med lillasystern och resten av familjen var en hit den med, hihi!

BoIS i allsvenskan 2009

Kategori: Allmänt

Superettan så här långt:

1. Landskrona BoIS
2. Åtvidabergs FF
3. BK Häcken
4. Assyriska FF
5. Majällby AIF

osv.

Så ska det se ut grabbar!
3-2 seger idag vilket betyder 3:e raka för Landskrona!

BooooIS

Party party paaaarty...

Kategori: Allmänt

... och så lite shopping!

Imorgon kommer Irena ner till Skåneland och vi ska ut i Helsingborg. Själv ska jag ta det ganska lugnt! Har ju precis blivit av med febern och mina körtlar i halsen känns som tennisbollar snarare än golfbollar som igår, haha. Hur som helst så blir det lite vindrickande med efterföljande utgång på Temple antar jag. Ska bli såå trevligt så!

Annars ska jag mest ta det lugnt i helgen. Mamma och pappa kom och hämtade mig hemma i Lund häromdagen när jag var som sämst och det har inte känts lönt att ta sig tillbaka. Så det blir mys med familjen för hela slanten idag. Det kanske till och med blir en liten fikeluring med pappsen på stan om jag har tur =)

Idag har jag shoppat. Förutom att jag köpte upp hälften av varorna på apotekets hyllor så blev det en liten runda på Gina. Borde kanske sluta gå dit, för varje gång jag kommer ut därifrån så har jag konstigt nog en liten påse i handen. Idag blev det en svart tubtopp och en jättefin rosa sjal (kanske en fjortissjal; jag vet inte, haha). De nyinköpta kläderna ska jag allt ha på mig imorgon, tillsammans med mina älskade dieseljeans som jag äntligen kommer i igen, hihi!!

Lockigt vs rakt...

Kategori: Allmänt

Nu har jag en liten fråga till alla er killar där ute (hmm kanske någon av det motsatta könet som faktikst läser min blogg i alla fall). Såg på Ellen Degeneres idag. Började med det nu när jag legat hemma sjuk de senaste dagarna och trots att jag alltid hatat det så visade det sig att det var helt okej...

Hur som helst. Idag var där en match-makingexpert som påstod att killar inte gillar lockigt hår, och att de ville ha en tjej med rakt hår för det känns mjukare eller nått. Jag blev genast nyfiken och bestämde mig för att gå till botten med det här. Vad har ni att säga grabbar? Hur ligger det till egentligen?

Kanske gällde det bara miljonärer förresten... vet inte riktigt hur det låg till!

Bara-Harry-Dag

Kategori: Allmänt

Nu är andra rundan av Harry Potterböckerna slut och det känns skönt men sorgligt! Mindre än ett dygn tog sista boken, och ja jag kanske verkar besatt, haha! Hade nästan glömt hur bra boken var och det lär bli en sjuhelsikes film när den väl kommer =)

Nu är det dags att ta tag i litteraturen till uppsatsen istället, det är väl på tiden antar jag!
Skulle egentligen plugga heeela långa dagen idag, emn det blrv visst inget sånt.

Ikväll blir det ännu mer Harry. Bror min har inte sett Harry Potter och fenixorden så han ville se den ikväll!

Okej då :P

Alla flickors dröm!!

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat... igen! Nu är min introduktion på nya jobbet avklatad och allt känns toppen!
Men efter en slitsam vecka med en massa nya intryck så ska det bli skönt att ta det lite lugnt...

Tänkte passa på att visa en liten videosnutt här! Sååå fint är det och varje gång jag ser det så kan jag inte sluta att le! De av er som inte sett Dirty Dancing kanske inte uppfattar det fina, men alla ni andra (framför allt ni tjejer) ni måste ju hålla med om att det nog kan vara det finaste som någonsin gjorts =)

Testing, testing...

Kategori: Allmänt

Efter ännu ett test (med nästan 100-procentig korrekthet vad gäller min personlighet) så kan ni nu läsa lite om hur jag är som person, hihi! Sjukt roligt och jag rekomenderar ALLA att ta testet =)

Jag blev SUPERVISOR:

"Supervisors like to make plans, organise people and get things done efficiently. They are natural administrators who dislike chaos and strive to bring order to every aspect of their lives. Supervisors like jobs where the goals are clearly defined and there are proven work methods in place.

 

Supervisors use logic to solve problems and believe in being open and direct in their communications with others. They prefer to work and socialise with like-minded people.


In situations where they can't use their talents or are unappreciated, Supervisors may reject the opinions of others and insist they are right. Under extreme stress, Supervisors may feel cut off from the people around them and lose confidence in their own ability to cope.


Because they like to take charge and organise activities, others may find Supervisors too bossy."

Stämmer nästan exakt!

Amusement to the people!

Kategori: Allmänt

Har precis kommit på hur man lägger in saker på bloggen... typ "youtubesidor" och sånt!
Nja, det tror jag i alla fall att jag har...

Click to Mix and Solve


Nu jävlar är det min första Larvi-dag!!
Wish me luck =)

Mogna pinuppor =)

Kategori: Allmänt

Såg Kalenderflickorna igår!!

Sååå bra film... Har förstått att det visst är nån form av klassiker, men har aldrig sett den förut! När vi ändå är inne på ämnet film kan jag säga att jag fått hem de två sista Harry Potterfilmerna på posten från CDON, hihi!! Älska Harry =)

Idag har jag jobbat och det blir en massa jobba onsdag, torsdag, fredag och lördag också. Sen är det några dagar inplanerade nästa vecka. Känns jäkligt skönt för jag orkar inte bara sitta hemma hela dagarna. Hur gärna jag än vill så går det inte att jobba med uppsatsen åtta timmar om dagen så det är skönt med lite jobb då!

Hämtade förresten den (förhoppninsvis) sista teoriboken till uppsatsen idag. Har inte hunnit läsa igenom den, men den är skriven av grundaren till Human Relations-teorierna och den verkar handla om rätt sak :P

Imorgon efter jobb åker jag till Landskrona. Ska jobba där resten av veckan så familjen får allt stå ut med mig ett tag, stackarna!! Får hoppas det händer nått kul i helgen så det inte bara blir en massa jobbande!

Dagens tips: Årets Majblommor; superfina i lila och svart!

Mååååål!

Kategori: Allmänt

Segern är vår, segern är vår!!
Idag vann Landskrona BoIS sin första superettanmatch...
Weiiiiiiiii!

Heja heja heeeja!

En liten examenspresent?

Kategori: Allmänt

Vet ni vad jag vill ha? Tänkte jag skulle önska mig det i examenspresent, hihi!
Ett "Carrie-halsband"... fast det ska såklart stå Klara på det =)
Det hade varit såå fint!!

image54

Vem är vem?

Kategori: Allmänt

Kommer ni ihåg när man i massa program hade nått som kallades "lika som bär"?
Kommer själv inte ihåg riktigt vart det var, men hur som helst så har jag ett tävlande par, hehe!

Russell Crow i filme "a beautiful mind" och Ryan i "oc"...
Dom är ju sjukt lika!!

       

Blogganalys!!

Kategori: Allmänt

Fick ett litet tips om en blogganalyserare.
Den analyserar vilken sorts person man är ovh vilka sorters texter man skriver.

Detta är visst jag; Idealisten!! (Inte direkt förvånande, haha)

image49


"Idealister är framförallt intresserade av människor och relationer - men på ett abstrakt plan. De återfinns ofta som exempelvis präster, psykologer eller politiska förkämpar för bättre världar. Mahatma Gandhi är den kanske mest kända Idealisten. Moral och andlighet är exempel på abstrakta människoorienterade begrepp som Idealister dras till - och ägnar en oerhört stor energi åt. De är ofta entusiastiska och fantasirika - och mår som allra bäst när de får möjlighet att hjälpa andra människor utvecklas.

Idealister har en talang för kreativa lösningar och relationer vilket gör att de ofta trivs bra med arbete som innebär att att snabbt sätta sig in i och lösa kommunikativa problem. Typexempel på detta är att arbeta som kommunikationskonsult, där de föredrar den första kreativa fasen och kundkontakten framför att planera och genomföra  delmoment.

Idealister använder ofta abstrakta  ord som "rättvisa", "dröm", "viktig" eller "harmoni" i samband med människor och relationer."


Testa själva vet ja!!

http://www.prfekt.se/typealyzer

Första, andra, tredje...

Kategori: Allmänt

... SÅLD!!

Idag var det cykelauktion i Lund. Så jäkla kul! Morsan köpte en ny cykel till sig själv och till brorsan... Sen åt vi bakad potatis på Graffiti, mmmmm, va gott det var! Vädret var strålande förutom lite kylig vind och det kändes verkligen som vår. Så skönt att kunna gå i ballerinaskor och vårjacka... Som jag har längtat =)

Autkionsutroparen var superrolig... eller kanske mest korkad! Med en massa konstiga kommentarer om hi-tech-cyklar och räfflade ramar höjde han stämningen direkt! Morsan gjorde auktionens kap och hon kanske borde satsa på en karriär inom fyndköpning...

Nästa vecka blir det jobb, jobb och jobb! Men kul ska det bli att äntligen börja!!

Dagens låt: Jesca Hoop - Money

Förresten måste jag passa på att klaga på att eurosport inte längre ingår i grundutbytet av kanaler i TV. Idag var det Paris-Roubaix och jag tvingades titta på det på dansk. Hur hett det än må vara med danska så fattar jag ändå inte vad dom säger. Dessutom är Roberto Vacchi och Anders Adamsson djupt saknade =(

... och vinnaren blev: Tom Boooonen!!

Hallonlyx!!

Kategori: Allmänt

Här sitter jag nu med min alkoholfria drink med tropisk smak och frysta hallon...
Det gäller att lyxa till det även om det är en lördag utan vare sig alkohol eller sötsaker =)

Synd att min Harry Potterbok har tagit slut bara!!

Varför...

Kategori: Allmänt

... varför håller mitt internet på att krångla nu igen?

Många hundra sidor...

Kategori: Allmänt

Pust och stön nu har jag läst och läst!

Satt på Juridicum hela eftermiddagen och läste litteratur till min uppsats. Imorgon ska jag hämta en annan bok på biblioteket så då lär läsandet fortsätta :(

Nu har jag i alla fall lagt ner Van Maanens - Working the streets och fortsatt på Harry Potter. Är inne på "halvblodsprinsen" igen. Måste säga att det faktiskt är ganska spännande eftersom jag nästan glömt bort vad som hände i den. Kommer mest ihåg det fruktansvärda slutet... snyft!

Helgen lär bli lugn och nykter. Verkar inte hända så mycket för min del eftersom folk är upptagna på annat håll. Men det passar mig ändå utmärkt; nu kan jag bara dega mellan pluggandet, hehe! Synd att serieuppehållen håller i sig  i USA!

HATA STREJKEN...
... men jag förstår inte varför de inte kommit igång igen?
Den tog ju slut för längesen? Någon som har några idéer om varför det är stopp?

Hur som helst så har jag ännu ett litet musiktips och jag är medveten om att jag inte lär vara först med det :P

Dagens låt: Snoop och Robyn - Sexual Eruption

Dilemma...

Kategori: Allmänt

Ska jag?


... eller kanske inte?

Krig, krig och åter krig!

Kategori: Allmänt

... men ack en så lyckad dag!!

Efter en praktiskt taget sömnläs natt, med 100-tals tankar kring uppsatsen och dess upplägg, är dispositionen nu klar! Handledningen idag gick utmärkt! Ja, i alla fall med undantag för den lilla maktkamp som utspelade sig mellan mig och handledaren sådär när klockan började närma sig slutet. Blev en livlig diskussion om kursupplägg, obligatoriska föreläsningar och fotnotssystem.

Som de flesta av er vet så är jag ju inte den som lägger mig i första taget...

Hur som helst så börjar jag få klart för mig vad, när och hur jag ska skriva allt i uppsatsen. Imrogon blir det en heldag med plugg på UB med Emelie och jag tänkte börja att läsa lite om van Maanen och hans teorier om "den problematiska allmänheten". Efter kriget (det andra för dagen) med min skrivare så vann jag ännu en knapp seger. Bläcket räckte till sist, även om de sista 50 sidorna fick skrivas med grått . Här ska det läsas teori i massor =)

I övrigt så kan jag meddela att jag börjar jobba på Larvi nästa vecka, weiii! Det ska bli såå spännande! Verkar bli mycket jobb framöver, både där och i Dösjan, och det passar ju utmärkt. Jobbar så gärna nu när jag inte har några som helst föreläsningar kvar innan min efterlängtade examen!

Nu ska jag unna mig lite Harry Potter-läsning innan det är dags för den tunga litteraturen imrogon...

... nån som har bra koll på organisationsteori och Human Relations Movement förresten?? Skulle allt sitta fint med lite tips, hehe!

Hela helgen i L-A...

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma i min lilla etta (som jag gärna bytt ut vilken dag som helst mot en tvåa, haha) och tänkte jag skulle berätta lite om helgen som gått...

I fredags var det ju mys med Annica och några tjejer från Landskrona. Hade såå kul!



Dagen efter var det bara att ge sig ut i friska luften!!
BoIS sista träningsmatch innan Superettanpremiären och vi vann, såklart :P



Håll nu tummarna för mig alla där ute!! På jakt efter nytt jobb och en 2:a till hösten...

Intervjuer, fest och blomkål...

Kategori: Allmänt

Nu var det allt ett tag sen, men här kommer det senaste; jag har äntligen gjort mina intervjuer på polisen!! Nu är det dags att sätta igång med uppsatsen på allvar och jag är såå taggad =)

Ska snart iväg och jobba, sen åker jag till Lund! Eftersom det blir myskväll med Kattis idag vet jag inte om jag hinner skriva mer och lägga ut bilder från helgens festligheter, men i värsta fall så kommer dom imrogon. Var ute med Annica och Larvigänget på Speakers och Tages. Men först var det middag, drinkar och en massa lekar som gällde, hihi!!

Nu måste jag titta till blomkålen på spisen...

Dagens tips: "Brittan" och hennes Break the Ice

Ångest!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här! Kloackan är halv 9 och jag ska snart till tandläkaren...
Vet inte varför jag tycker det är så jobbigt, men snart är det över i alla fall! Ska bli så himla skönt!
Sen kan jag släppa det och tänka på alla helgens roligheter =)

Om nån timme så...

Dagens tips: Att koka blomkål i micron
- lämnar kvar alla nyttiga näringsämnen som försvinner när man kokar,
men smakar lika gott som det altid gör!!

Hemmakväll!

Kategori: Allmänt

Nu är sista hemtentan praktiskt taget klar och jag kan helt fokusera på min examensuppsats, så jäkla skönt! Så idag har jag skrivit, skrivit, skrivit och tvättat! Blev en liten runda på cykel i dte fina vädret också... Nu ligger jag mest och tittar på tv. Tyckte jag förtjänade lite godis så jag var nyss nere på netta och köpte lösgodis för 8 point, hehe! Såå gott, men inte särskillt mycket. Varför är godis så onyttigt??

På fredag blir det middag och utång med Annica och lite blivande arbetskamrater! Ska nog bli intressant!

Men vi hoppar nog Oliver's och satsar på Tages denna gången :P

Dagens tips: Onsdagar på TV3...

Dagens låt:

Kategori: Allmänt

Sufjan Stevens - For the widows in paradise

Fyyyyy va underbar!!

Slutet är nära...

Kategori: Allmänt

Idag har jag min sista lektion innan min examen!!

Det känns sjukt skumt. Efter kl 12 idag är det bye bye sociologen och jag har bara en liten hemtenta kvar innan det är uppsats på heltid. Ska bli väldigt skönt och så ska jag ringa nya jobbet idag och meddela att jag nu är tillgänglig för det mesta :)
 
Har inte kunnat blogga dom här sista dagarna för sidan har varit ur fuktion. I eftemiddag tänkte jag i alla fall lägga ut lite bilder från lördagens spelning med Katzenjammers på seglaren. Måste springa till skolan nu...

... för sista gången!!

Dagens tups: David Cook - Billie Jean

Ooohhh förresten!! Snart ska Kattis till New York, jag har gjort beställnibgar från Victoria Secret, hihi!